Ετοιμάζεστε για μία συγκέντρωση, τα έχετε όλα έτοιμα και θέλετε να διατηρήσετε το punch σας δροσερό αλλά ταυτόχρονα όμορφο?

Υλικά:

– Νερό
– Μούρα (ή ότι φρούτο είναι η βάση του ποτού)
– Ρόδια καθαρισμένα
– Ανθρακούχο νερό
– Παγάκια
– Ταψί/φόρμα με τρύπα στη μέση

Διαδικασία:

Τοποθετήστε τα μούρα στο ταψί/φόρμακαι ρίξτε το νερό – ίσα ίσα να καλυφθούν τα μούρα.Προσθέστε τα ρόδια.

Βάλτε το ταψί/φόρμα στην κατάψυξη για 8 ώρες ή μέχρι να παγώσει τελείως.

Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε βγάλτε το ταψί/φόρμα απο την κατάψυξη, γυρίστε το ανάποδα και καταβρέξτε το με νερό της βρύσης (ζεστό).

Βγάλτε την παγοκύστη που μόλις φτιάξατε απο το ταψί/φόρμα και τοποθετήστε την στο μπόλ σερβιρίσματος που έχετε. Περιχύστε την παγοκύστη με το punchσας.

Προσθέστε το ανθρακούχο νερό και σερβίρετε τα ποτά σας.

Δημήτρης Σκαρμούτσος