Το Μέλι Ελάτης συλλέγεται από τα μελίσσια που μεταφέρονται στις κορυφές των βουνών της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, σε υψόμετρο πάνω από 700 μέτρα. Ουσιαστικά οι μέλισσες συλλέγουν μελιτώματα από τα ελατόδεντρα και παράγουν μέλι  πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, με υψηλή βιολογική αξία, αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή δράση.

Το μέλι Ελάτης  πρόκειται για ένα πολύ σκουρόχρωμο, σχεδόν μαύρο μέλι, με ρητινώδες άρωμα και ευχάριστη, ήπια και γλυκιά γεύση.

Το μέλι Ελάτης Αττική είναι ένα από τις τρεις διαφορετικές, γευστικές εμπειρίες της νέας οικογένειας Αττική – Εκλεκτές Γεύσεις. Μέλι Ελάτης, Μέλι Δρυς και Μέλι Πεύκο κι Εσπεριδοειδή προσφέρουν και οι τρεις γευστικές εμπειρίες από αγαπημένες ελληνικές ποικιλίες

Δημήτρης Σκαρμούτσος