Πώς είναι το λάδι που αγαπάς; Το ανοίγεις και ξεχειλίζει η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς. Είναι το ελληνικό λάδι εξαιρετικής σοδειάς και λατρεύεις να το χρησιμοποιείς σε κάθε σου συνταγή. Το εξαιρετικό παρθένο σε γεμίζει εξαιρετικές γεύσεις δίνοντας σου μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Είναι κατάλληλο για κάθε μαγειρική χρήση, αλλά αν θέλεις να απολαύσεις τη γευστική και αρωματική υπεροχή του στο μέγιστο, χρησιμοποίησε το σε σαλάτες, βραστά λαχανικά, ωμά ψάρια ή κρέατα (όπως το carpaccio), μαρινάδες και τέλος στις σούπες προσθέτοντάς το στο τέλος του μαγειρέματος.

Δημιούργησε εξαιρετικές συνταγές για εξαιρετικές στιγμές!

Δημήτρης Σκαρμούτσος