Με στόχο τη συνεχή ενίσχυση του εξαγωγικού της αποτυπώματος η εταιρία Trikalinos επισκέφτηκε συνεργάτες της στην Ιαπωνία, σε ένα εποικοδομητικό 10ημερο.

Ειδικότερα, η παρουσία της Trikalinos στην Ιαπωνία στηρίχθηκε σε 3 άξονες: στη διεύρυνση των συνεργασιών της στο Λιανεμπόριο, στο Χονδρεμπόριο αλλά και στο «χτίσιμο» σχέσεων με σεφ διεθνούς βεληνεκούς. Η απήχηση των προϊόντων της εταιρίας, που δραστηριοποιείται εδώ και μια δεκαετία στην Ιαπωνία, είναι αυξανόμενη, παρά τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

Τα τελευταία χρόνια, παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που έχουν προκύψει, λόγω του κορονοϊού αλλά και της αύξησης του κόστους των πρώτων υλών και των μεταφορικών, η Trikalinos εκφράζει την ικανοποίησή της για τις πωλήσεις που σημειώνονται στην ιαπωνική αγορά. «Το στοίχημα της εμπιστοσύνης από τους πελάτες μας στην Ιαπωνία, έχει κερδηθεί και πλέον η εταιρία μας κτίζει σταθερά πάνω στη σχέση αναγνώρισης της υψηλής ποιότητας των προϊόντων Trikalinos στην απαιτητική ιαπωνική αγορά», δηλώνει με ικανοποίηση ο Πρόεδρος της Τρικαλινός ΕΕ, Ζαφείρης Τρικαλινός.

Το Trikalinos αυγοτάραχο είναι η «ναυαρχίδα» της εταιρίας και αποτελεί έναν αντιπροσωπευτικό «πρεσβευτή» των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιες, ταχύτατα εξελισσόμενες αγορές.

 

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η οικογένεια Τρικαλινός δραστηριοποιείται από το 1856 στην μεταποίηση και εμπορία του αυγοτάραχου. Με το πέρασμα των χρόνων, με αφοσίωση και μεράκι στην παραγωγή ενός άρτιου ποιοτικά και γευστικά προϊόντος, η εταιρία βελτιώνει συστηματικά την παραγωγική διαδικασία του αυγοτάραχου διατηρώντας αναλλοίωτα τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Το διατροφικό προφίλ του Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων σεφ. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δημήτρης Σκαρμούτσος