01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. |
2 | Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το βαλσάμικο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, τη ρίγανη, την πάπρικα και τον κύβο βοδινού. |
3 | Με έναν αναδευτύρα χτυπάμε σχετικά γρήγορα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει ένας πολτός. |
4 | Αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά τα κότσια. Στη συνέχεια με όλον τον πολτό μυρωδικών που φτιάξαμε απλώνουμε καλά στο κρέας να πάει παντού. |
5 | Τοποθετούμε τα κότσια μέσα σε μία μεγάλη γάστρα, περιχύνουμε με το κρασί και κλείνουμε καλά το καπάκι. |
6 | Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 2 περίπου ώρες. Στα μισά του μαγειρέματος γυρίζουμε πλευρά στα κότσια, προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται και συνεχίζουμε το ψήσιμο. |
7 | Τα τελευταία 10 λεπτά αφαιρούμε το καπάκι της γάστρας για να ροδίσει το φαγητό. Γαρνίρουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε. |