01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. |
2 | Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους και τα κρατάμε στην άκρη. |
3 | Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών. |
4 | Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. |
5 | Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή, χρησιμοποιώντας το μίξερ. Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο μίγμα με τα υπόλοιπα υλικά. Με μια μαρίζ ανακατεύουμε απαλά για να μην ξεφουσκώσει η μαρέγκα μας. |
6 | Λαδώνουμε μια φόρμα για κέικ και ρίχνουμε το μίγμα. Ψήνουμε για περίπου 30 με 35 λεπτά. |
7 | Αφήνουμε το κέικ για 10 λεπτά να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. |