01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια και σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. |
2 | Βάζουμε τα παϊδάκια στο τηγάνι σε δόσεις και μαγειρεύουμε 5 περίπου λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι τα παϊδάκια να ροδίσουν και να έχουν το επιθυμητό ψήσιμο. |
3 | Αφήνουμε τα παϊδάκια στην άκρη και στραγγίζουμε το τηγάνι. Βάζουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι και σοτάρουμε για 1 λεπτό. |
4 | Προσθέτουμε το κρασί, το ζωμό κότας, τα κεράσια, τη μαρμελάδα κεράσι, την κρέμα βαλσάμικου ρόδι και το κάρδαμο, αφήνουμε να πάρουν μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5-6 λεπτά, μέχρι το μείγμα να πήξει και να δέσει η σάλτσα. |
5 | Αλατοπιπερώνουμε και αδειάζουμε τη σάλτσα πάνω στα παϊδάκια. Γαρνίρουμε με φύλλα φασκόμηλου και σερβίρουμε. |