01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ, 1 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το χυμό. |
2 | Προσθέτουμε τα παϊδάκια και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 10 λεπτά. Αφαιρούμε τα παϊδάκια από το μπολ και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. |
3 | Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Αλείφουμε το τηγάνι με λίγο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα παϊδάκια για 5 περίπου λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθούν. |
4 | Τοποθετούμε το ξύδι σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση για περίπου 3 λεπτά. Περιχύνουμε το ξύδι και το υπόλοιπο λάδι πάνω από αρνί. |