01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Πλένουμε και κόβουμε όλα τα χορταρικά. |
2 | Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ντομάτες, τις οποίες τις προσθέτουμε αφού έχουν μαραθεί τα χορταρικά. |
3 | Έχουμε το έτοιμο φύλλο σε θερμοκρασία δωματίου. Στρώνουμε το ένα στον πάτο του ταψιού και λαδώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε την γέμιση. |
4 | Τελειώνουμε με το άλλο φύλλο. Λαδώνουμε ξανά και τρυπάμε με ένα πιρούνι. Το ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία (περίπου 180°C) μέχρι να ροδίσει, περίπου 1 ώρα. |