Αρωματικό ντιπ φέτας με φιστίκια Αιγίνης

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

10΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

170 γρ. φέτα

70 γρ. φιστίκια Αιγίνης

1/2 φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1/4 φλ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος

2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα)

2 κ.γ. ανθός αλατιού με βασιλικό και θυμάρι, ΚΑΛΑΣ

μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

ελαιόλαδο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό.
2 Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
3 Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
4 Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
5 Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος