01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. |
2 | Προσθέτουμε τις ουρές αστακού. Μαγειρεύουμε, γυρνώντας από όλες τις μεριές, μέχρι να γίνουν ροζ, για 3 λεπτά. Αποσύρουμε σε μια πιατέλα και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο. |
3 | Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και το αλάτι, μαζί με τον χυμό μυδιών και το χυμό μήλου. Μαγειρεύουμε για 12-15 λεπτά. |
4 | Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, χωρίς αλάτι, για 7-8 λεπτά. Σουρώνουμε και προσθέτουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα, ανακατεύοντάς τα. |
5 | Χωρίζουμε τα λιγκουίνι σε δύο πιάτα και απλώνουμε δύο ουρές στο καθένα. Προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. |