01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τη βάση: | Μεταφέρουμε τα θρυμματισμένο μπισκότα σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. |
Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά, μέχρι τα θρυμματισμένα μπισκότα να είναι πλήρως επικαλυμμένα. | |
Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 στρόγγυλα ατομικά τσέρκια και πιέζουμε, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο στρώμα.Βάζουμε τις μπισκοτένιες βάσεις στο ψυγείο για 60 λεπτά. | |
Για τη γέμιση: | Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατευτούμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος με την κρέμα τυριού, τη ζάχαρη άχνη, το ξύσμα και το εκχύλισμα πορτοκαλιού, μέχρι να ενωθούν τα υλικά. |
Μοιράζουμε το μείγμα της γέμισης στις μπισκοτένιες βάσεις και στρώνουμε τη γέμιση με μια σπάτουλα σιλικόνης. | |
Επιστρέφουμε τα cheesecakes στο ψυγείο για 4-5 ώρες. Βγάζουμε τα γλυκά από το ψυγείο και ρίχνουμε από 1 κ.σ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι σε κάθε φόρμα. | |
Ξεφορμάρουμε, γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε. |