01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το κατίκι, τα αβγά, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το νερό. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά με γρήγορες κινήσεις, μέχρι να πάρουμε ένα αραιό μείγμα. |
3 | Προσθέτουμε τη φέτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Λαδώνουμε ατομικά πυρίμαχα σκεύη για σουφλέ και αδειάζουμε το μίγμα. |
4 | Μεταφέρουμε τα σκεύη στον προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50-55 λεπτά, χωρίς να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου. |
5 | Αφαιρούμε τα σκεύη από το φούρνο, αφήνουμε τα σουφλέ για λίγο να κρυώσουν και σερβίρουμε. |