02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα αβγά, τα καλύπτουμε με νερό και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. |
2 | Ξεφλουδίζουμε προσεχτικά τα αβγά και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος. Με ένα μικρό κουτάλι αφαιρούμε τους κρόκους από τα ασπράδια και τους βάζουμε σε ένα μπολ. |
3 | Με ένα πιρούνι θρυμματίζουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την κέτσαπ, την πιπεριά, 2 κ.σ. άνηθο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ζαμπόν, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. |
4 | Με ένα κουταλάκι μοιράζουμε το μείγμα στα ασπράδια των αβγών, γαρνίρουμε με την επιπλέον κόκκινη πιπεριά και τον υπόλοιπο άνηθο και σερβίρουμε σε πιατέλα. |