01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε τα χωριάτικα λουκάνικα κοτόπουλου, να ψηθούν και να πάρουν χρώμα. |
2 | Με μία τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τα χωριάτικα λουκάνικα κοτόπουλου και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. |
3 | Σε ένα μπολ χτυπάμε λίγο τα αβγά μαζί με την κρέμα γάλακτος και το γάλα αμυγδάλου και μόλις το μίγμα ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε την τριμμένη γραβιέρα, τη ρίγανη και τον κουρκουμά. |
4 | Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. |
5 | Στο ίδιο τηγάνι, που ψήσαμε τα χωριάτικα λουκάνικα κοτόπουλου, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μίγμα με τα αβγά. |
6 | Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα ψημένα λουκάνικα κοτόπουλου. |
7 | Ανακατεύουμε μία ακόμη φορά, ψήνουμε για 3-4 λεπτά και αμέσως αποσύρουμε από τη φωτιά. |
8 | Σερβίρουμε τα αβγά με τα χωριάτικα λουκάνικα κοτόπουλου ζεστά. |