01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε τα αβγά και τα αφήνουμε να βράσουν για 4-5 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε μπολ με κρύο νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν. |
2 | Μόλις κρυώσουν τα καθαρίζουμε προσεκτικά και τα αλατίζουμε. |
3 | Ετοιμάζουμε στον πάγκο 3 μπολ και βάζουμε στο ένα το αλεύρι, στο δεύτερο τα χτυπημένα αβγά και στο τρίτο τη γαλέτα. |
4 | Ξεκινάμε να πανάρουμε τα αβγά περνώντας τα πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αβγά και τέλος από τη γαλέτα. Τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι. |
5 | Σε μία φριτέζα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει τηγανίζουμε τα αβγά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. |
6 | Στραγγίζουμε τα αβγά από τη φριτέζα και τα αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια τα σερβίρουμε προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι με μύλο. |