Αυγοσαλάτα με γιαούρτι

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

40΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

6

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. γιαούρτι Fage 5%

3 κ.σ. μαγιονέζα

8 αυγά βρασμένα πολύ καλά

2 κρεμμυδάκια

2 πιπεριές πολύχρωμες

8 ντοματίνια

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. πάπρικα

1 κ.σ. πιπέρι

2 κ.σ. άνηθο, αποξηραμένο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Ψιλοκόβουμε τα αυγά μας και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος.
2 Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια. Κόβουμε επίσης τα ντοματίνια σε όσο πιο μικρά κομματάκια μπορούμε. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας στο σκεύος με τα αυγά.
3 Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε κρύα μαζί με ψωμί ή κράκερ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος