01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. |
2 | Με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά μέρος της σάρκας του αβοκάντο, αφήνοντας περίπου τη μισή. |
3 | Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σάρκα του αβοκάντο και προσθέτουμε τον τόνο, το κύμινο, τη μουστάρδα, το ταχίνι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το σέλερι, το αβγό, το χυμό λεμονιού, τις σταφίδες και το αλατοπίπερο) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. |
4 | Αλατίζουμε το κέλυφος των αβοκάντο, γεμίζουμε με την τονοσαλάτα και σερβίρουμε. |