01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά μέρος της σάρκας του αβοκάντο, αφήνοντας 1/4 περίπου αυτής. Κόβουμε τη σάρκα, που έχουμε αφαιρέσει, σε κύβους και αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 5-7 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. |
3 | Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα κομμάτια αβοκάντο, τις γαρίδες, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακινούμε καλά να ενωθούν τα υλικά. |
4 | Γεμίζουμε το κέλυφος των αβοκάντο με τη γαριδοσαλάτα, γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε. |