Bagels γεμιστά με τυρί κρέμα και φρούτα

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

40΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

6

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 ½  κιλό πατάτες baby

2 κ.σ. βούτυρο τ. Κερκύρας

1 κύβο κότας

2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες

1 κλωναράκι δεντρολίβανο

1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα

1 φλ. λευκό κρασί, ξηρό

1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

αλάτι, κατά βούληση

πιπέρι, κατά βούληση

 

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για την παρασκευή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder, το αλάτι και ανακατεύουμε.
2 Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ για να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Πλάθουμε σε μια μεγάλη μπάλα. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο σκεύος και σκεπάζουμε για 10'-15'
3 Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 ίσα μέρη. Πλάθουμε τη ζύμη σε σχοινί και ενώνουμε τις άκρες δημιουργώντας ένα κουλούρι. Περνάμε με το χτυπημένο αυγό την επιφάνεια του κάθε bagel και πασπαλίζυμε με σουσάμι.
4 Ψήνουμε για 15 λεπτά στο Philips Airfryer XXL HD9650/90 στους 180°C.
5 Αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά πριν τα κόψουμε κατά μήκος στη μέση.
Απλώνουμε σε κάθε bagel 2 κ.γ. τυρί κρέμα, το απλώνουμε και γεμίζουμε με φρούτα της επιλογής μας.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος