01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. |
2 | Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Τοποθετούμε σε ένα μπολ το μέλι, τη ζάχαρη, το αλεύρι, τη βανίλια και το λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε τα ασπράδια ελαφρώς χτυπημένα. |
3 | Ανακατεύουμε ώσπου να γίνει ένα μίγμα ομοιογενές. Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Ρίχνουμε μικρές κουταλιές από το μίγμα και απλώνουμε φτιάχνοντας μικρούς κύκλους διαμέτρου 7 εκ. περίπου. Πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς. |
4 | Ψήνουμε για 8-10 λεπτά ώσπου να ροδίσουν. |