01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Σε ένα μεταλλικό μπολ βάζουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια μαζί με το βούτυρο και την αφήνουμε να λιώσει σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας. |
3 | Χτυπάμε με το μίξερ τη ζάχαρη με τα αβγά, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει και να αφρίσει. Προσθέτουμε με κουτάλι τη λειωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά το μίγμα. |
4 | Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη μαγιά και τον καφέ και τα προσθέτουμε στο μίγμα της σοκολάτας, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε στο μίγμα τα κομματάκια του αχλαδιού και ανακατεύουμε. |
5 | Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ή φόρμα τετράγωνη και αφήνουμε να ψηθεί για 30'. |
6 | Το αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. |