01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C και στην συνέχεια βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 33x22 cm. |
2 | Αφήνουμε το brownie να κρυώσει τελειως πριν το κόψετε σε 24 κομμάτια/μπάρες. |
3 | Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό. |
4 | Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Δε ξεχνάμε να ανακατεύουμε καλά μετά από κάθε προσθήκη. |
5 | Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι και ανακατέψτε. Προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά. |
6 | Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 25-30 λεπτά, ή μέχρις ότου βυσίζουμε ένα μαχαίρι βυθιστεί στο brownie και βγεί με λίγα ψίχουλα κολλημένα. |
7 | Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. |