01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη φέτα, το αγγούρι, το δυόσμο, το μισό του σκόρδου, 1 κ.σ. νερό, 1/2 κ.γ. αλάτι και λίγο πιπέρι σε ένα μικρό μπολ. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να σερβίρουμε. |
2 | Ανακατεύουμε τη γαλοπούλα, το υπόλοιπο σκόρδο, 1 κ.γ. αλάτι και λίγο πιπέρι σε ένα μέτριο μπολ. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια. |
3 | Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. |
4 | Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν, 4 έως 5 λεπτά ανά πλευρά. Μεταφέρουμε τα μπιφτέκια σε ένα πιάτο. |
5 | Απλώνουμε τα φύλλα μαρουλιού στα ψωμάκια, προσθέτουμε το μπιφτέκι, τη σάλτσα φέτας, την ντομάτα και καλύπτουμε με το ψωμάκι και σερβίρουμε. |