02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τα μπιφτέκια: | Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε το κιμά, το κρεμμύδι, το αυγό, τη φρυγανιά, το γάλα, το σκόρδο, το κάρυ, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι. |
Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα. Χωρίζουμε το κιμά σε 8 ίσα κομμάτια και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας. | |
Τοποθετούμε τα μπιφτέκια στο Airfryer για 12' στους 180°C. Όταν ετοιμαστούν τα μπιφτέκια μας τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε για να μη στεγνώσουν. | |
Για τη σάλτσα pina colada: | Σε ένα μικρό σκεύος προσθέτουμε το γιαούρτι, τη κρέμα καρύδας, τη καρύδα, τον ανανά, τη βότκα, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι πολύ καλά. Αφήνουμε τη σάλτσα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30λεπτά |
Για τη σύνθεση: | Σε ένα μικρό σκεύος προσθέτουμε το βούτυρο και το σκόρδο σε σκόνη. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει το βούτυρο. |
Ανοίγουμε τα ψωμάκια μας στη μέση, αλείφουμε με βούτυρο και τοποθετούμε στο Airfryer για 3' στους 180°C. | |
Τοποθετούμε 1 κ.σ. σάλτσα pina colada στη βάση από κάθε ψωμάκι. Τοποθετούμε ένα μπιφτέκι επάνω στη σάλτσα. Από πάνω τοποθετούμε μια φέτα ανανά και μια φέτα τυρί τσένταρ. Κλείνουμε το ψωμάκι και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαρούλι. |