01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και την κανέλα. |
2 | Σε μια φόρμα για τάρτα με διάμετρο 30εκ στρώνουμε το μίγμα από τα μπισκότα πιέζοντας πολύ καλά για να καλύψει όλη την επιφάνεια. |
3 | Χτυπάμε στο μίξερ την άχνη ζάχαρη με την κρέμα γάλακτος για να φτιάξουμε την σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το cream cheese, το γιαούρτι και το γάλα εβαπορέ. |
4 | Όταν το μείγμα σφίξει αρκετά, το απλώνουμε στην φόρμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το cheesecake στην συντήρηση για περίπου 30 λεπτά. |
5 | Όταν κρυώσει καλά στρώνουμε στην επιφάνεια τη μαρμελάδα μύρτιλο και σερβίρουμε. |