Cheesecake βατόμουρο χωρίς ψήσιμο

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

25΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

8

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 ½  πακέτο κρέμα τυριού

3 κ.σ. ζάχαρη

1 φλ. κρέμα γάλακτος

1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού

8 μπισκότα τύπου digestive

225 γρ. βατόμουρα

1/2 φλ. μαρμελάδα βατόμουρο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Με ένα μίξερ χτυπάμε την κρέμα τυριού και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και να γίνει λείο.
2 Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος.
3 Αυξάνουμε την ένταση και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και σκληρό, για 2 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
4 Θριμματίζουμε τα μπισκότα και μοιράζουμε σε 8 μεμονωμένα κύπελλα ή γυάλινα βαζάκια. Προσθέτουμε από πάνω το μείγμα του τσιζκέικ, βατόμουρα και μαρμελάδα, απλώνοντας πάλι από πάνω μείγμα τσιζκέικ, μαρμελάδα βατόμουρο και γαρνίρουμε με βατόμουρα.
5 Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.
Δημήτρης Σκαρμούτσος