01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Με ένα μίξερ χτυπάμε την κρέμα τυριού και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και να γίνει λείο. |
2 | Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος. |
3 | Αυξάνουμε την ένταση και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και σκληρό, για 2 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. |
4 | Θριμματίζουμε τα μπισκότα και μοιράζουμε σε 8 μεμονωμένα κύπελλα ή γυάλινα βαζάκια. Προσθέτουμε από πάνω το μείγμα του τσιζκέικ, βατόμουρα και μαρμελάδα, απλώνοντας πάλι από πάνω μείγμα τσιζκέικ, μαρμελάδα βατόμουρο και γαρνίρουμε με βατόμουρα. |
5 | Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε. |