Χοιρινά φιλετίνια αλά κρεμ με μανιτάρια

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

40΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

8 φιλετάκια χοιρινό (ψαρονέφρι)

400 γρ. μανιτάρια τεμαχισμένα σε άλμη

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

2 κ.γ. κάρυ

250 γρ. κρέμα γάλακτος

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομένες

1 κρεμμύδι, ψιλοκομένο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Αλατοπιπερώνουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα φιλετάκια για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρούε από το τηγάνι και τα αφήνουμε να ξεκουρασούν.
2 Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
3 Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τα χοιρινά φιλετίνια. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ.Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε με συνοδεία ρυζιού.
Δημήτρης Σκαρμούτσος