01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Αλατοπιπερώνουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα φιλετάκια για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρούε από το τηγάνι και τα αφήνουμε να ξεκουρασούν. |
2 | Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. |
3 | Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τα χοιρινά φιλετίνια. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ.Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε με συνοδεία ρυζιού. |