01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. |
2 | Προσθέτουμε το κρέας και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει κι από τις δύο πλευρές. |
3 | Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τα καρότα, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να μαλακώσουν τα καρότα. |
4 | Ρίχνουμε την ντομάτα, την πιπεριά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 3 λεπτά. |
5 | Αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά, το μεταφέρουμε σε πιατέλα. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι ή πατάτες τηγανητές. |
ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:
