02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος. Προσθέτουμε τη μπύρα, το σκόρδο, το χυμό του πορτοκαλιού, το δενδρολίβανο, τη ρίγανη, το μέλι, τη πάπρικα, το μπούκοβο, τη μουστάρδα, το Tabasco, το αλάτι και το πιπέρι. |
2 | Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε με μια μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. |
3 | Προθερμαίνουμε ένα σχαροτήγανο. Βρέχουμε τα ξύλινα σουβλάκια και περνάμε εναλλάξ ένα κομμάτι κρέας και πιπεριά. |
4 | Προσθέτουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο και ψήνουμε τα σουβλάκια μας. Σερβίρουμε ζεστά. |