01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Κόβουμε το χοιρινό σε φέτες 1-1,5 εκ. |
2 | Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα φαγητού βάζουμε το αλεύρι και το δεντρολίβανο, προσθέτουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και το χοιρινό και ανακινούμε τη σακούλα, μέχρι το κρέας να επικαλυφθεί καλά. |
3 | Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. |
4 | Προσθέτουμε το χοιρινό και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει κι από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι. |
5 | Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ψήνουμε για 2 περίπου λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. |
6 | Πασπαλίζουμε με το σκόρδο και επιστρέφουμε το χοιρινό στο τηγάνι μαζί με όσο αλεύρι έχει μείνει στη σακούλα. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και βράζουμε. |
7 | Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 περίπου λεπτά ή μέχρις ότου να μαγειρευτεί το κρέας. |
8 | Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με φρέσκα κρεμμυδάκια και σερβίρουμε το κρέας με τα μανιτάρια. |
ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:
