02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν (όχι να λιώσουν) και τις στραγγίζουμε. |
2 | Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο ή σε μια χαμηλή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τους κύβους από το ψαρονέφρι, το κρεμμύδι, τη δάφνη, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. |
3 | Σοτάρουμε ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά το κρέας. |
4 | Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε 1/3 φλ. νερό |
5 | Μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Το ψαρονέφρι πρέπει να έχει γίνει. Αν δεν έχει μαγειρευτεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νεράκι και συνεχίζουμε για λίγο το μαγείρεμα. |
6 | Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο σκεύος τις πατάτες και το γιαούρτι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας πολύ απαλά. |
7 | Αφαιρούμε τη δάφνη, προσθέτουμε το θυμάρι και το μαϊντανό, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως. |