02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το χοιρινό. Ροδίζουμε καλά το χοιρινό, γυρνώντας συχνά για να μην αρπάξει. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. |
2 | Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αφήνουμε να μαραθούν μερικά λεπτά. Προσθέτουμε το σέλινο, την πατάτα, το Tabasco, αλάτι, λίγο πιπέρι και το μπαχάρι. |
3 | Ρίχνουμε ζεστό νερό, μέχρι να σκεπάσει όλα τα υλικά και μαγειρεύουμε για 90 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. |
4 | Ανοίγουμε την κατσαρόλα, προσθέτουμε τα παντζάρια και λίγο ζεστό νερό ακόμα. Σβήνουμε το φαγητό μετά από 3 λεπτά. |
5 | Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε με μία κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι στο κάθε πιάτο. |