Crackers με κρέμα ρικότα, μέλι και προσούτο

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

15΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

15

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 φλ. τυρί ρικότα

1 φλ. τυρί κρέμα

2 κ.σ. κλασσικό μέλι, Αττική

1/2 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι

crackers, για το σερβίρισμα

μαρμελάδα με φρούτα του δάσους

6 φέτες προσούτο, κομμένες σε μικρότερες μερίδες

1 φλ. ρόδι

φρέσκο ​​θυμάρι, για το σερβίρισμα

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Σε ένα σκεύος προσθέτουμε τη ρικότα, το τυρί κρέμα και το μέλι.
2 Με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε πολύ καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε καλά.
3 Μεταφέρουμε το μίγμα μας και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά, μέχρι να σφίξει καλά ή έως ότου να σερβίρουμε.
4 Απλώνουμε ένα κ.γ. μαρμελάδα με φρούτα του δάσους. Προσθέτουμε μια κ.σ. από τη κρέμα τυριού και έχουμε ετοιμάσει.
5 Προσθέτουμε πάνω από κάθε cracker ένα κομμάτι προσούτο και πασπαλίζουμε με ρόδι.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος