01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προρεθρμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Κόβουμε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε λεπτές φέτες. Αλατίζουμε ελαφρά και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. |
3 | Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, 1/2 κ.γ. αλάτι και 1/4 κ.γ. πιπέρι. Προσθέτουμε τον αποξηραμένο δυόσμο. |
4 | Επάνω στη μαρινάδα τοποθετούμε το κοτόπουλο που έχουμε ετοιμάσει. |
5 | Κόβουμε το αγγούρι και το κρεμμύδι με τη βοήθεια του κόφτη σπιράλ λαχανικών με 3 λεπίδες. Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε καλά. |
6 | Τοποθετούμε το κομμένο αγγούρι και κρεμμύδι πάνω από το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε λίγο πριν το σερβίρισμα. |