02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φασόλια, τα κόκκινα και τα κίτρινα ντοματίνια, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Σε ένα μεγάλο βάζο με καπάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, το λευκό βαλσάμικο ξύδι, αλάτι και πιπέρι. |
3 | Σφραγίζουμε το βάζο με το καπάκι και ανακινούμε καλά να ενωθούν τα υλικά. |
4 | Προσθέτουμε στο σκεύος με τα ντοματίνια τη σαλάτα καπριτσιόζα, περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε καλά. |
5 | Σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα, ρίχνουμε διάσπαρτα τις φλοίδες πεκορίνο, το μαϊντανό, επιπλέον αλάτι αν θέλουμε, και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. |