01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230°C. |
2 | Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ρίχνουμε το κοτόπουλο και 1/4 φλ. σάλτσα μπάρμπεκιου, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε τη φρέσκια ζύμη για πίτσα σε σχήμα κύκλου. Τη μεταφέρουμε σε ένα κυκλικό ταψί. |
4 | Απλώνουμε ομοιόμορφα την υπόλοιπη σάλτσα μπάρμπεκιου πάνω στη ζύμη. Απλώνουμε 1 φλ. μοτσαρέλα, μετά το κοτόπουλο, το μπέικον, τον ανανά και το κόκκινο κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και λίγο μαύρο πιπέρι. |
5 | Ψήνουμε για 12-16 λεπτά, μέχρι η ζύμη να ροδίσει. Γαρνίρουμε με κόλιανδρο και σερβίρουμε. |