01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τη μουστάρδα και το μέλι. Αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τα ψίχουλα, τα καρύδια πεκάν, το μαϊντανό και ανακατεύουμε. |
3 | Απλώνουμε σε κάθε φιλέτο σολομού λίγο μείγμα μέλι-μουστάρδα και πασπαλίζουμε από πάνω με το μείγμα ψίχουλων. |
4 | Ψήνουμε για 12-15 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να μαλακώσει το ψάρι και να χωρίζει εύκολα το σώμα του. Αλατοπιπερώνουμε και γαρνίρουμε με φέτα λεμονιού. |