01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσο και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. |
2 | Προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο, τον κύβο κοτόπουλου, το νερό, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε, μέχρι να διαλυθεί ο κύβος. |
3 | Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. |
4 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180°C. Λαδώνουμε δύο ατομικά ταψάκια πυρέξ και μοιράζουμε το μίγμα με το σπανάκι. |
5 | Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ψαριού και τα τοποθετούμε επάνω στο μίγμα σπανάκι. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε το φαγητό με 1 κ.γ. χοντρό αλάτι και βάζουμε στο φούρνο. |
6 | Ψήνουμε για 15 λεπτά, βγάζουμε αμέσως από τον φούρνο, γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και φρέσκο δεντρολίβανο και σερβίρουμε. |