01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. |
2 | Προσθέτουμε τις ντομάτες, το σπανάκι, τον άνηθο, το μαϊντανό και μια πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά. |
3 | Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και συνεχίζουμε για 1 λεπτό. |
4 | Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα και την παρμεζάνα και αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C. |
5 | Γεμίζουμε τις φωλιές φύλλου κρούστας με το μείγμα, τις βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10-15 λεπτά. |
6 | Γεμίζουμε τις φωλιές φύλλου κρούστας με το μείγμα, τις βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10-15 λεπτά. |