01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. |
2 | Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ. Χτυπάμε με το μίξερ να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. |
3 | Προσπέτουμε στο μίγμα με το γιαούρτι τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. |
4 | Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για δυο ώρες να κρυώσει καλά. |
5 | Αν διαθέτουμε παγωτομηχανή τοποθετούμε εκεί το μίγμα εκεί και το αφήνουμε μέχρι να παγώσει καλά. |
6 | Εναλλακτικά το αφήνουμε στην κατάψυξη σκεπασμένο για 4 ώρες τουλάχιστον, ανακατεύοντάς το τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους. |