02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, το μέλι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά. |
2 | Προσθέτουμε στο μίγμα το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι, το κύμινο, το σκόρδο και το τσίλι. Ανακατεύουμε καλά. |
3 | Προσθέτουμε τις φτερούγες στο μίγμα και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα. |
4 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C. Απλώνουμε τις φτερούγες σε ένα ταψί και ψήνουμε για 25 λεπτά. |
5 | Όση ώρα ψήνονται, τις περνάμε με ένα πινέλο με την υπόλοιπη μαρινάδα για να γλασαριστούν. |
6 | Αποσύρουμε από το φούρνο και σερβίρουμε. |