01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο αλάτι, τις γαρίδες και βράζουμε για 5 περίπου λεπτά. |
2 | Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. |
3 | Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κέτσαπ, τη σως τσίλι, το χυμό λεμονιού, το αγριοράπανο, τη σως Worcestershire και το ταμπάσκο μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. |
4 | Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και βάζουμε τη σως στο ψυγείο για τουλάχιστον 15 λεπτά. |
5 | Μοιράζουμε τη σως σε ατομικά μπολ ή σε μικρά ποτήρια, κρεμάμε 1-2 γαρίδες στο χείλος κάθε μπολ/ποτηριού και σερβίρουμε. |