01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. |
2 | Ρίχνουμε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το σκόρδο και σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το μάραθο, το κρεμμύδι, τη ρίγανη και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. |
3 | Βάζουμε και το ζωμό κότας, τα φασόλια και το δαφνόφυλλο, χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε με το καπάκι και αφήνουμε για 10 λεπτά. |
4 | Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 2 λεπτά, μέχρι να γίνουν οι γαρίδες. |
5 | Αφαιρούμε το δαφνόφυλλο, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη φέτα. |
6 | Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. |