01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230°C. |
2 | Τοποθετούμε τα κομμάτια καρύδας σε ένα μπλέντερ και τα ψιλοκόβουμε. Ανακατεύοντας προσθέτουμε το Panco, το αλάτι και το πιπέρι που επιθυμούμε στο μίγμα. |
3 | Σε ένα ρηχό σκεύος τοποθετούμε το αλεύρι. |
4 | Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν αφρώδη και στη συνέχεια με μια ξύλινη κουτάλα ρίχνουμε και ανακατεύουμε το εκχύλισμα καρύδας. |
5 | Παίρνουμε μία μία τις γαρίδες από την ουρά και αρχικά καλύπτουμε όλες τις πλευρές τους με αλεύρι. Εν συνεχεία τις βουτάμε στο μίγμα αυγού, και τέλος στο μείγμα Panco. |
6 | Τοποθετούμε όλες τις γαρίδες σε μια σχάρα και ψήστε τες για 8-10 λεπτά, μέχρι να ψηθούν εσωτερικά και να πάρουν χρώμα χρυσαφένιο εξωτερικά. |
7 | Όσο οι γαρίδες ψήνονται, στο μπλέντερ τοποθετούμε τον ανανά, το σκόρδο και το κόλιανδρο και χτυπάμε μέχρι να ψιλοκοπούν όλα τα υλικά. |
8 | Γαρνίρουμε με το μίγμα αυτό τις γαρίδες, αλαοπιπερώνουμε και σερβίρουμε τις γαρίδες συνοδευόμενες από την σάλτσα ανανά σε ένα μπολ. |