01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο καλύπτοντας τον πάτο του και σοτάρουμε τις γαρίδες, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. |
2 | Σε ένα άλλο τηγάνι καβουρδίζουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη μουστάρδα, στη συνέχεια το κρασί και ανακατεύουμε να διαλυθεί το μίγμα. |
3 | Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, την πιπεριά και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να δέσει η σάλτσα. |
4 | Περιχύνουμε τις γαρίδες με τη σάλτσα μουστάρδας, γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε. |