02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλου, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα. |
3 | Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο, το λευκό πιπέρι, το κάρυ, το σκόρδο και το αλάτι και πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το μείγμα. |
4 | Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύουμε το μπρόκολο και το τυρί τσένταρ και μοιράζουμε τη γέμιση στο κέντρο κάθε φιλέτου. |
5 | Σφραγίζουμε κάθε φιλέτο με 2-3 οδοντογλυφίδες, για να μη φύγει η γέμιση κατά τη διάρκεια του ψησίματος. |
6 | Τοποθετούμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα πυρίμαχο σκεύος και προσθέτουμε το ζωμό κότας. |
7 | Σκεπάζουμε το σκεύος χαλαρά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C. |
8 | Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, περιχύνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με τους χυμούς από το σκεύος και ψήνουμε χωρίς αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά ακόμη, μέχρι τα υγρά από το κρέας να είναι καθαρά. |
9 | Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε. |