01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλου, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα και το χτυπάμε καλά με τον μπάτη, ώστε να έχει ομοιόμορφο πάχος. |
2 | Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την καβουρόψιχα, την πράσινη πιπεριά, το καρότο, το δυόσμο, και τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε τη γέμιση στο κέντρο κάθε φιλέτου. Τυλίγουμε τα φιλέτα από στήθος κοτόπουλο σε ρολά. |
3 | Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ροδίζουμε ελαφρώς τα ρολά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να πάρουν μία βράση. |
4 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. Μεταφέρουμε τα ρολά και τα υγρά που έχουν βγάλει σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά. |
5 | Βγάζουμε από το φούρνο και μεταφέρουμε τα υγρά σε ένα κατσαρολάκι. Δένουμε τη σάλτσα με το κορνφλάουρ. |
6 | Σερβίρουμε τα γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου με τη σάλτσα και συνοδεία ρυζιού με λαχανικά. |