02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τη σάλτσα: | Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και το κρεμμύδι. Τσιγαρίζουμε μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και το νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. |
Για τα ζυμαρικά: | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπόλ, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι το τυρί Ricotta και τα αβγά. Προσθέτουμε το βασιλικό, το θυμάρι και το σκόρδο. |
Βάζουμε στο μείγμα μας τα 2 φλ. μοτσαρέλα και την παρμεζάνα και το ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενιαίο και συμπαγές. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. | |
Γεμίζουμε τα κοχύλια μας με το μείγμα, που δημιουργήσαμε προηγουμένως (2 κ.σ. γέμιση σε κάθε κοχύλι). | |
Προσθέτουμε κόκκινο πιπέρι και περιχύνουμε τα ζυμαρικά μας με τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει. Γαρνίρουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα. | |
Σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 40 λεπτά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας ζεστά. |