01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε σε υψηλή φωτιά για 1 λεπτό, μέχρι να μαραθεί. |
2 | Στραγγίζουμε το σπανάκι, το ζουλάμε με τα χέρια για να αποβάλει τα υγρά του, το τεμαχίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Στραγγίζουμε και στεγνώνουμε το τηγάνι. |
4 | Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ψωμί, το γάλα, το αβγό, την παρμεζάνα και ζυμώνουμε. |
5 | Προσθέτουμε το κουκουνάρι, το κρεμμύδι, το λουκάνικο και το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και συνεχίζουμε το ζύμωμα, να ενωθούν τα υλικά. |
6 | Μοιράζουμε το μείγμα ομοιόμορφα στις πιπεριές με υγρά χέρια. |
7 | Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. |
8 | Αυξάνουμε τη θερμοκρασία σε υψηλή, προσθέτουμε τις πιπεριές με τη γέμιση προς τα κάτω και μαγειρεύουμε για 4 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. |
9 | Γυρίζουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε για 4 λεπτά ακόμη, μέχρι το δέρμα τους να ροδίσει. |
10 | Προσθέτουμε την ντομάτα και το ζωμό κότας, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά, μέχρι το λουκάνικο να μαγειρευτεί και οι πιπεριές να μαλακώσουν. Σερβίρουμε αμέσως. |